HANGOVER EI

HANGOVER
Geloof mij maar, dit is zo "oozing" lekker, dat je direct je kater vergeet en alleen de mooie dingen van de vorige avond herinnert. Ik geef toe het kan een uitdaging zijn voor je houten hoofd, maar de beloning is niet minder....


Recept
HANGOVER EI
Voor  2 personen:

1 stokbrood
4 biologische of scharreleitjes
zonnebloemolie
zout
peper

Snij vier zeer schuine plakken af van het stokbrood, plm. 5 cm dikte. Hol in ieder plak een gat uit van 2 cm in diameter. 



Verhit zonnebloemolie in de koekenpan en leg de stokbrood sneetjes hier in. Breek in ieder uitgehold holletje een ei. LET OP dat je direct het sneetje goed met een spatel voor 10 seconden aandrukt, anders loopt het ei er onder vandaan. 



Herhaal dit voor alle sneetjes. Wacht 30 seconden en keer je sneetjes om. Het goud bruin glimt je tegemoet. Wacht nogmaals 30 seconden en haal de sneetjes er uit.
Serveer met zout en peper.




Smakelijk eten!